FRESH TO GO FOOD & DRINKS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh to Go Food & Drinks. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 20:12 Zeer onder de maat Mijn vrouw heeft het niet eens op gegeten. Bij rottie mag je op zijn minst verwachten dat er iets Van kip bij de rottie aanwezig zou zijn Jamer voor ons geen volgende bestelling meer bij deze keten.
2 mei 2022 om 22:37 Hebben niet de volledige bestelling gekregen. Toen ik belde werd er niet opgenomen.
26 feb 2022 om 15:38 had 4 roti rollen besteld 2 gekregen - restaurant gebeld binnen 25 min de 2 andere roti rollen + 2 cola blikken
7 feb 2022 om 18:44 Bestelling was niet vers en smakeloos erg vettig, de rotirol was niet slecht.
2 feb 2022 om 19:44 BESTELLING NIET COMPLEET. NIET BEREIKBAAR!! ETEN VERBAND, VET EN NIET SMAKELIJK!! PERSONEEL IS VRIENDELIJK EN SNEL BEZORGD. THUISBEZORGD PAKT DIT OP!
19 jan 2022 om 18:53 Eten was bedorven niet te eten heb het moeten weg gooien
16 jan 2022 om 18:16 Eten was te koud
15 jan 2022 om 21:27 Heerlijke rotirol! De gebakken banaan was te hard.
1 jan 2022 om 19:34 Eten was heerlijk , alleen zo verdomd weinig. Niet meer normaal. Schrokken beide dat het zo weinig was. Ondanks dat het er lekker was. Bestellen we er nooit meer. Paar stukjes kip en anderhalve aardappel , 10 mini kouseband. Ben teleurgesteld
22 aug 2021 om 15:33 Ik had 4 barra's en 2 bakabana's besteld. Na het plaatsen van de bestelling werd ik binnen een paar minuten door Fresh to Go gebeld. De medewerkster zei dat de bakabana's op waren, maar dat zij dat zou compenseren met iets anders. TOP!!!
21 aug 2021 om 19:31 Eten was erg lekker maar de porties waren wel erg zuinig. Zelfs als je extra had betaald voor grote porties. Volgende keer weer Farida’s
28 jun 2021 om 6:27 Sorry dat ik toch een opbouwend review moet geven. Het is beter om geen kipfilet te gebruiken bij kipkerrie gerechten, het vlees was droog en het eten was niet lekker. Het leek echt niet op Surinaamse eten. Hoop dat jullie beter worden. Succes