FRESH TO GO FOOD & DRINKS

FRESH TO GO FOOD & DRINKS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 12 beoordelingen
28 jun 2021 om 6:27 Sorry dat ik toch een opbouwend review moet geven. Het is beter om geen kipfilet te gebruiken bij kipkerrie gerechten, het vlees was droog en het eten was niet lekker. Het leek echt niet op Surinaamse eten. Hoop dat jullie beter worden. Succes
23 mei 2021 om 21:53 Vondt het eten waardeloos
28 jan 2021 om 22:02 Het eten was niet smaakvol, de roti was vet en het deeg was hard. Het was duidelijk dat het niet vers was en opgewarmd was in de magnetron. De bami droop van vet en de pom was aangebrand. Ik raad bestellen zeker af.
13 jan 2021 om 23:50 Kip was lekker. Rotie deeg was niet te vreten. Helemaal niet vers. Bakabana was gemaakt met onrijpe bakbanaan.
2 jan 2021 om 20:05 Eten werd op tijd bezorgd en was goed warm. Deksel zat niet goed op rotidoos dus gele lekkage en vlekken Eten was heel erg zout!!!
25 dec 2020 om 22:06 Weinig, zout en droog. Roti kipfilet Telloh Rijst met kipfilet. Zonde van het geld, zien het maar als er kerstgift!
12 okt 2020 om 18:40 Het eten was niet te pruimen, het smaak te naar niks ,en we hadden ook nog extra roti pannenkoek erbij besteld en een kerrie ei.het ei wat erbij zat was groen die hebben we maar we gegooid . We hebben daar voor betaald. Dus super slech nooit meer!!!!!
2 sep 2020 om 21:59 Roti was lekker en heet genoeg, wel erg zout en weinig vlees. Ik had gekozen voor afhalen maar dat was niet de bedoeling. Na telefonisch contact waren ze toch zo vriendelijk om het alsnog te bezorgen.
30 mei 2020 om 20:32 Ik had roti rollen besteld kreeg een heel andere bestelling heb gebeld maar geen gehoor eten was wel lekker volgens mijn kids bedankt!!!! Het eten was heel erg warm
18 apr 2020 om 19:18 Het was de slechtste eten die ik ooit heb gehad!!! Was koud en helemaal niet vers het rookt erg vies!! Zelfs heb ik een pruim pit in de eten gevonden!!! Ben erg boos!! Helemaal niet aan te raden!
9 apr 2020 om 21:40 Het eten werd koud afgeleverd.
9 apr 2020 om 20:00 Smaak was goed. We hadden roti besteld Miste de kousenband en de hoeveelheid is stuk minder dan de concurrentie. Tracker gaf aan dat de bestelling al was bezorgd. 5 min later arriveerde de bestelling.